»
Noutati » Tot ce trebuie sa stiti despre dezinsectie
Dezinsectia reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de combatere a insectelor care, pe langa factorul de disconfort pe care il genereaza, sunt agenti cauzali ai unor pagube economice, precum si agenti de transmitere la om si animale a unor boli infectioase si parazitare.

Aceste dezinsectii sunt realizate cu insecticide sub forma de praf sau solutii care isi pastreaza pentru mai multa vreme capacitatea de a distruge insectele prin simplu contact. 

Cand este indicat sa fie realizata dezinsectia?

Dezinsectia impotriva insectelor taratoare (gandacu, purici, etc) este indicat sa fie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia pentru insectele zburatoare trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie-noiembrie, in functie de temperaturile din acea perioada

Metode de efectuare a dezinsectiei Dezinsectie Cluj Napoca

Metodele de realizare a dezinsectiei sunt multiple: 
 • Prin stropire
 • Prin vaporizare
 • Prin aplicare de gel

Oferim servicii de dezinsectie in Cluj Napoca si in judetele invecinate atat pentru locuintele clientilor, cat si pentru spatiile de depozitare, spatiile de lucru, locurile de joaca si multe altele. Este important de mentionat faptul ca dezinsectia este de doua tipuri: 

  • Dezinsectie preventiva – cu scopul de a impiedica aparitia si raspandirea insectelor daunatoare. Indicat este ca aceasta sa se realizeze din 3 in 3 luni, sau maxim din 6 in 6 luni.
  • Dezinsectie terapeutica – cu scopul de a distruge definitiv insectele dintr-un loc infestat. In cazul in care infestarea este grava, dezinsectia trebuie sa se realizeze repetat, cu o frecventa de 10-15 zile si trebuie urmata obligatoriu de dizinsectii preventive.
 

Copyright © Cleander 2023 | 
Tot ce trebuie sa stiti despre serviciile de dezinsectie Cluj Napoca