»
Servicii » Dezinsectie

Dezinsectie Cluj Napoca - Firma Dezinsectie Cluj

Dezinsectie Cluj Napoca - Firma dezinsectie ClujCleander ofera servicii dezinsectie Cluj Napoca care au drept scop eliminarea si prevenirea aparitiei daunatorilor de tipul insectelor taratoare si zburatoare din cadrul locuintelor dumneavoastra, a spatiilor de lucru, de depozitare, locurilor de joaca, etc. Pentru o mai mare eficacitate a tratamentului de dezinsectie, acesta este recomandat sa fie realizat atat in interiorul cat si in exteriorul spatiului/mediului infestat.

Dezinsectia este de doua feluri:

  • Profilactica (preventiva) - are ca scop impiedicarea aparitiei si raspandirii insectelor daunatoare. In mod uzual, dezinsectia profilactica, se realizeaza la un interval de cel putin 3 luni, dar nu mai mult de 6 luni.

  • Terapeutica (de combatere) - are ca scop distrugerea definitiva a insectelor dintr-un spatiu infestat. In cazul unei infestari grave, dezinsectia trebuie sa se realizeze repetat, cu o frecventa de 10-15 zile si trebuie urmata in mod obligatoriu de dezinsectii profilactice.

Solutii combatere insecte Cluj - Cleander

Solutiile si substantele pe care le utilizam in tratamentele de dezinsectie Cluj ne confera garantia calitatii, acoperind un spectru larg de insecte daunatoare, cum ar fi: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paianjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Acestea sunt aprobate si avizate  de catre Ministerul Sanatatii in conformitate cu standardele internationale.

Copyright © Cleander 2023 | 
Firma dezinsectie Cluj care ofera servicii de dezinsectie in Cluj Napoca