»
Noutati » Sfaturi pentru curatarea geamurilor

Sfaturi pentru curatarea geamurilor

Spalarea geamurilor este, pentru foarte multe dintre gospodine, o sarcina dificila atunci cand vine vorba de curatenie, deoarece presupune depunerea unui efort considerabil pentru o curatare perfecta.

Am pregatit pentru voi o serie de ingrediente care pot fi utilizate atunci cand ajungeti la curatarea geamurilor fiindca sunt foarte eficiente:
  • Alcoolul sanitar
Este foarte util in indepartarea amprentelor de pe geamuri. Este indicat sa fie diluat in apa si sa fie adaugate ulterior cateva picaturi de uleiuri esentiale pentru a ramane un parfum aparte.
  • Sarea
Geamurile devin de foarte multe ori mate din cauza prafului, a aburilor sau a picaturilor de ulei. Sarea grunjoasa dizolvata in apa si otet alb este solutia perfecta pentru aceasta problema des intalnita. Ferestrele trebuie frecate cu aceasta solutie si cu un burete usor abreziv.
  • Bicarbonatul
Acest ingredient este foarte util pentru indepartarea petelor de vopsea de pe ferestre, in urma unei renovari. Se prepara o solutie din 250 ml de apa fierbinte si o lingurita de bicarbonat de sodiu. Cu ajutorul acestei solutii se freaca petele de vopsea existente pe geamuri pana cand acestea sunt indepartate complet.
  • Cartoful
Stiati faptul ca acest ingredient in forma cruda scoate cele mai greu de indepartat pete de pe geamuri? Pata trebuie frecata cu un cartof crud, iar dupa cateva minute se va usca. Pentru ca geamurile sa straluceasca, petele uscate trebuie indepartate cu ajutorul unei solutii formate din alcool sanitar si apa.

Va stam la dispozitie cu servicii de curatenie Cluj profesionale, personalizate pentru fiecare client in parte, astfel incat sa avem doar clienti incantati si multumiti intotdeauna.

Copyright © Cleander 2023 | 
Cleander-Sfaturi pentru curatarea geamurilor