»
Servicii » Dezinfectie

Dezinfectie Cluj Napoca - Tratamente de dezinfectie Cluj

Dezinfectie Cluj Napoca - Tratamente de dezinfectie ClujCleader va pune la dispozitie tratamente de dezinfectie Cluj, cu rol in distrugerea si eliminarea din mediul inconjurator a germenilor patogeni si a microorganismelor provocatoare de infectii si boli transmisibile. Tratamentele de dezinfectie pot fi realizate si cu scop preventiv pentru asigurarea unui mediu curat si igienizat de lucru sau de locuit.

Dezinfectia este de doua feluri:

  • Profilactica (preventiva) - are ca scop impiedicarea aparitiei sau distrugerea agentilor  patogeni dintr-un anumit spatiu, care se dezvolta in mod normal si pot influenta starea de sanatate a oamenilor sau animalelor si pasarilor domestice.
  • Curativa (de combatere) - are ca scop combaterea definitiva a unor boli infectioase. Dezinfectia se realizeaza de la aparitia primelor cazuri, cu o frecventa mai mica decat perioada de incubatie a agentului patogen si pana la disparitia totala pe o perioada egala cu cel putin dublul perioadei de incubatie.

Solutii Igienizare Spatii Cluj - Cleander

Solutiile si substantele pe care le utilizam in tratamentele de dezinfectie Cluj, in serviciile de igienizare spatii Cluj, ne confera garantia calitatii, acoperind un spectru larg de actiune in vederea eliminarii agentilor patogeni, de tipul: bacteriilor, virusilor, sporilor, etc. Acestea sunt aprobate si avizate de catre Ministerul Sanatatii in conformitate cu standardele internationale.

Copyright © Cleander 2023 | 
Dezinfectie Cluj Napoca - Tratamente de Dezinfectie Cluj