»
Noutati » Curatenia la locul de munca

Curatenia la locul de munca


Curatenia la locul de munca reprezinta o conditie absolut necesara, ce ajuta la mentinerea unui mediu de lucru placut, creste productivitatea angajatilor si in acelasi timp, contribuie la crearea si promovarea unei imagini pozitive despre companie. In calitate de angajat, apreciem momentele in care un miros placut ne imbie dis de dimineata sau cand spatiul de lucru straluceste de curatenie. Mizeria si dezordinea nu doar ca aduc riscul aparitiei de virusuri, insa ne si obosesc.

De cateva ori pe an, recomandam o curatare mai atenta a covoarelor si a pardoselilor si nu doar o banala aspirare, pentru ca praful sa nu fie inspirat de personalul companiei. Pentru rezultate impecabile, recomandam o spalare mecanizata a pardoselilor. Aparatura de birouri si mobilierul sunt la fel de importante. Tastaturile computerelor sunt medii optime de dezvoltare a bacteriilor, motiv pentru care trebuie curatate saptamanal. Mobilierul trebuie curatat cu o solutie speciala, ce impiedica depunerea prafului pentru o perioada de timp. Grupurile sanitare si oficiile sunt medii ce faciliteaza dezvoltarea bacteriilor, de asemenea. Recomandarea noastra este ca acestea sa fie curate si dezinfectate zilnic, iar hartia igienica si sapunul sa fie nelipsite din bai.

Des ignorante atunci cand se realizeaza operatiuni de curatenie sunt obiectele de feronerie, usile, balustradele si caloriferele. Intrucat praful depus pe geamuri si usi pot dezvolta alergii, este necesara o curatare periodica a acestora. Recomandam ca balustradele sa se dezinfecteze, intrucat este atinsa constant, bacteriile se depun si ulterior se transfera. Caloriferele devin casa pentru insecte si praf daca nu se curata optim.

Pentru a asigura angajatilor un mediu de lucru sanatos si primitor, nu ezitati sa apelati la o firma serioasa ce ofera servicii curatenie birouri Cluj, ce va veni de hac germenilor si dezordinii.

Copyright © Cleander 2023 | 
Curatenia la Locul de Munca