»
Noutati » Curatenia in anotimpul rece

Curatenia in anotimpul rece

Modul in care facem curatenie se schimba odata cu trecerea anotimpurilor. Fiecare sezon are nevoie de un tip de curatenie specific deoarece climatul si vremea sunt diferite. In sezonul rece, vremea se inrautateste, nivelul precipitatiilor creste semnificativ si curatarea unei locuintei presupune mai mult timp.

Operatiunile uzuale de curatenie trebuie efectuate la perioade mai scurte iar curatenia trebuie extinsa si in afara locuintei. Datorita faptului ca marea majoritate a oamenilor aerisesc locuinta mai rar pentru a pastra caldura, praful se aduna mai repede, numarul bacterilor creste semnificativ si aerul din casa nu mai este proaspat.

Calitatea aerului din locuita ta este influntat de aerisirea si odorizarea camerelor. O atentie deosebita trebuie acordata stergerii prafului, operatiune care trebuie efectuata cu solutii speciale pentru a distruge orice bacterie. Curatarea mochetelor si a covoarelor trebuie facuta in profunzime, mai ales daca detineti animale de companie, deoarece covoarele sunt un mediu propice pentru bacterii.

In acelasi timp, tot din aceleasi motive, peretii nu respira iar acest lucru poate duce la aparitia condensului si a mucegaiului. Baia este cea mai predispusa la aparitia mucegaiului si toata zona unde se afla cada sau dusul trebuie curatata frecvent. Datorita precipitatilor crescute, geamurile si ferestrele trebuie curatate mai des pentru a avea un aspect frumos si pentru a evita adunarea murdariei in locurile mai putin accesibile.

Noi va punem la dispozitie urmatoarele servicii de curatenie Cluj:
- curatenie generala
- curatenie de intretinere
- curatenie de zugravit
- servicii personalizate

Aceste servicii sunt special create pentru ca tu sa te bucuri de mai mult timp liber si locuita ta sa fie curata si confortabila. La fiecare operatiune sunt folosite echipamente specifice iar serviciile sunt efectuate eficient si la standarde inalte.

Copyright © Cleander 2023 | 
Curatenia in Anotimpul Rece