»
Noutati » Cum scapam de rozatoare?

Cum scapam de rozatoare?


O problema des intalnita, atat in mediul urban dar dar si cel rural, este cea a rozatoarelor care isi fac aparitia in mod subit si se inmultesc foarte repede. Acestea sunt foarte periculoase deoarece transmit boli, fac mizerie si iti pot cauza rani prin muscaturi. Cand spunem mizerie, ne referim la adevarate ravagii pentru ca rozatoarele vor roade tot ce prin in cale intr-un mod foarte rapid si odata ce vor fi mai multi casa ta va fi distrusa.

Sunt purtatori de boli infectioase care se transmit foarte usor de la animale la oameni si e important sa ii exterminati in mod corect. Odata ce ati observat urme de sobolan sau soricel, e recomandat sa apelati la servicii profesioniste pentru a va asigura ca acestia au disparut definitiv. Daca exista doar un sobolan in proximitatea sau chiar in interiorul casei tale, trebuie sa stii ca acesta nu este singurul si ca in cateva zile vor aparea mai multi. Rozatoarele au o preferinta pentru locurile umede si calde unde pot gasi hrana din belsug. Astfel, ei se pot gasi in camara, canalizare, debara si garaj.


METODE DE EXTERMINARE
Printre metodele clasice de exterminare a rozatoarelor putem enumera prinderea lor cu o cursa, cu o cusca sau otravirea lor cu ajutorul substantelor nocive (otrava). Daca optezi pentru o asemenea metoda arhaica trebuie sa stii ca extermionarea lor nu va fi completa deoarece nu ai control absolut asupra situatiei.

Otrava depusa prin casa este periculoasa pentru toti cei care locuiesc acolo, in special pentru copii, si pot cauza reactii neplacute in randul lor. Folosirea unei curse nu este eficienta deoarece poti prinde doar o rozatoare pe rand, fara sa ai la cunostinta numarul celor ramase, care se pot ascunde in locuri neaccesibile

SOLUTIA CORECTA PENTRU EXTERMINAREA ROZATOARELOR
In mod evident, iti recomandam sa optezi pentru o echipa profesionista atunci cand vine vorba de deratizare deoarece doar un personal bine pregatit impreuna cu echipamentele si solutiile profesionale te pot ajuta sa rezolvi aceasta problema definitiv. In acest sens, noi iti oferim servicii de deratizare Cluj-Napoca care extermina definitiv rozatoarele si previn aparitia lor pe o anumita perioada. De asemena, va recomandam ca odata la cateva luni sa optezi pentru acest tip de servicii, in special daca te-ai mai confruntat cu aceasta problema, pentru a prevenii aparitia lor.


Copyright © Cleander 2023 | 
Cum scapam de rozatoare? - Cleander