»
Noutati » Cum curatam eficient bucataria?

Cum curatam eficient bucataria?


Unul dintre cele mai importante camere dintr-o casa este bucataria deoarece este locul unde au loc cele mai multe activitati. Este locul unde se gateste, serveste masa si unde se aduna musafirii. Bucataria trebuie sa fie intotdeauna curata si bine organizata pentru ca gatitul sa fie mai usor si rapid. Frecventa crescuta cu care este folosita necesita o curatenie zilnica dar si una generala pentru a evita dezvoltarea bacterilor.

Atunci cand vine vorba de curatenia in bucatarie trebuie sa fim atenti sa curatam zonele care sunt cel mai des folosite ca si aragazul, chiuveta, locul in care depozitati deseurile si masa unde se mananca. Toate acestea pot reprezenta un adevarat pericol pentru tine si pentru toata familia ta.
 
Deoarece stim cat de importantata este curatarea corespunzatoare a bucatariei ne-am gandit sa venim in intampinarea ta cu mai multe sfaturi in ceea ce priveste curatarea corecta si eficienta a bucatariei.

Primul lucru care trebuie facut este realizarea unui plan in ceea ce priveste ordinea realizarii activitatilor. Acesta trebuie sa fie unul practic si bine gandit pentru a economisi timp si energie. Eliberarea spatiului este primul lucru care trebuie efectuat alaturi de spalarea vaselor. Aceasta trebuie sa fie urmat de curatarea chiuvetei si a zonei de lucru.

Urmeaza curatarea aragazului si a cuptorului, care dureaza mai mult si este recomandat sa fie efectuata cu produse si echipamente speciale pentru a asigura o curatare profunda. Continua cu eliberarea spatiului din frigider si arunca mancarea si alimentele care nu mai sunt bune. Acesta activitate poate fie efectuata odata pe saptamana pentru a evita stricarea lor si aparitia unui miros neplacut.

Eliberarea camarii este un alt pas care nu trebuie trecut cu vederea deoarece este locul unde se aduna cele mai multe alimente nefolosite, care de cele mai multe ori ocupa spatiul degeaba. In cele din urma se cuarata mobila si blaturile de lucru, urmate de maturarea si spalarea pardoselii.

Daca doresti sa economisesti timp e bine sa cureti bucataria dupa fiecare folosire, adica zilnic. In acelasi timp, acest lucru te va ajuta sa gatesti cu placere si mai eficient.

In cazul in care ai nevoie de ajutor apeleaza la serviciile noastre complete de curatenie generala in Cluj si casa ta va straluci iar tu poti bucura de mai mult timp doar pentru tine!


Copyright © Cleander 2023 | 
Cum curatam eficient bucataria?